Om ett fastighetsbolag som faktiskt behövs

Vi som driver Randviken har lång erfarenhet av att skapa platser där företag vill verka. Vi är stolta över att vara både professionella och personliga i vårt arbete och i mötet med våra kunder och samarbetspartners.

 

Företag ska ha möjligheten att utvecklas tillsammans med oss. Utifrån den visionen grundades Randviken våren 2017. Namnet kommer från en plats strax utanför Karlstad i Värmland, där grundarna växte upp.

Responsive image

Vision, affärsidé och mission

Vision

Människor älskar att leva och verka tillsammans med Randviken. 

Affärsidé

Vi arbetar långsiktigt, hållbart och vill på riktigt hjälpa de som vill göra affärer med oss. Kombinationen av stabila kassaflöden tillsammans med fastighetsförädling ger goda möjligheter till hög riskjusterad avkastning.

Mission

Att tillhandahålla lokaler och förädla och utveckla fastigheter som möjliggör uthållig tillväxt för företag och människor

Responsive image

Värderingar

Ärliga

Vi gör affärer som skapar positiv utveckling för såväl Randviken och dess ägare som för våra hyresgäster. Vi strävar efter att hela tiden förbättra oss genom att löpande utvärdera vad vi gör och vad vi kan göra bättre.

Drivna

Vad vi som jobbar i Randviken har gemensamt är att vi jobbat hårt och gör allt vi kan för att nå våra mål. På Randviken delar vi synen att vi som lag skall vinna och att vi genom hårt arbete skall utvecklas.

Glada

För att göra bra affärer och för att lyckas tycker vi det är viktigt att vi har kul tillsammans. I allt vi gör är det att förmedla glädje och positiv energi viktigt. Förutom en glad och positiv inställning där inga problem är för svåra, ja då kommer också slutresultatet bli bra.