Lediga jobb

Analytiker

Stockholm

RANDVIKEN SÖKER FASTIGHETSANALYTIKER

 

OM TJÄNSTEN

Randviken Fastigheter AB söker en fastighetsanalytiker/affärsutvecklare till kontoret i centrala Stockholm. Randviken är ett expansivt fastighetsbolag som grundades 2017. Fastighetsbeståndet består av ett fyrtiotal förvaltningsfastigheter samt utvecklingsbar mark. Beståndet är koncentrerat till Stockholmsregionen samt Karlstad, Mälardalen, Norrköping och Skåne. I dagsläget har Randviken ca 10 anställda.

Randviken erbjuder sina medarbetare kontinuerlig utveckling i arbetet genom nya arbetsuppgifter samt deltagande i olika projekt. Vi fäster stor vikt vid personlighet i denna rekrytering då Randviken är ett relativt nystartat bolag med stor entreprenöriell anda vilket innebär att personalen arbetar hårt men också har roligt ihop.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som analytiker hos Randviken kommer du ha varierande arbetsuppgifter inom analys, transaktioner och förvaltning i nära samarbete med övriga medarbetare på företaget. Du kommer bland annat vara delaktig i att analysera och genomföra fastighetsförvärv. Arbetet kommer exempelvis att innefatta marknads- och fastighetsanalyser, kalkyler för förvärv och projekt, due diligence-arbete samt förberedande av beslutsunderlag till styrelsen.

I arbetet ingår också att med korta och tydliga deadlines analysera en stor mängd information vilket gör att du ska uppskatta omväxlande arbete i ett högt tempo. Analytiskt arbete blandas med att medverka vid möten i samband med fastighetsförvärv och projekt. Detta innebär att du inom rollen kommer att utveckla ditt nätverk inom fastighetsbranschen.

Du rapporterar till Transaktionsansvarig.

 

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är ingenjör, ekonom eller motsvarande och har 1-5 års erfarenhet av att ha arbetat med likvärdiga uppgifter samt att du är van vid att arbeta analytiskt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fastighetsbranschen eller inom corporate finance.

Du har goda datakunskaper i MS Office och speciellt i Excel.

Randviken har höga ambitioner och vill växa med sin personal. Vi vill attrahera dig som ser oss som en långsiktig arbetsgivare. För att trivas och vara framgångsrik i rollen som fastighetsanalytiker är du en noggrann person som är uppmärksam på detaljer och arbetar strukturerat för att leverera ett kvalitativt arbete. Sist men inte minst är du resultatinriktad och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat.

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Lön: Marknadsmässig fast lön

Placering: Strandvägen i Stockholm

 

KONTAKTUPPGIFTER

Vänligen skicka ditt CV och ett kortfattat personligt brev till:

Gustaf Segerborg, Transaktionsansvarig

Gustaf.segerborg@randviken.se

0702 76 88 89